Kuopuskin tervehtyi sunnuntaiksi,tiiä sitte minkä pöpön oli saanut.Onneksi ei tuo mitempään ollut kipeä,en ole tottunut että meillä on näin hiljaista kun kuopus on kotona . Sunnuntaina halusin välillä aloittaa työn minkä saisi nopeasti valmiiksi.Muuten rupeaa pian ahistaa kun näitä keskeneräisä töitä on pitkin ja poikin Hetken tuota listaani selailtua työksi päätyi Maggie´s kitchen potholder. Tässä tehtiin ensin kaksi samanlaista pyörylää,mitkä yhdistettiin ja lopuksi virkattiin reuna.Ohjeessa on useampi vaihtoehto tuohon reunaan.Tätä on myös helppo tehdä isommaksi jos haluaa.Tässä tämä minun tuplakukka-patalappu molemmilta puolin kuvattuna:

Tästä tuli kiva. Virkkuukoukun koko oli 3,5 ja käytin tähän nurkista löytyviä villa-langanloppuja. Ja kerrankin tarpeeksi paksu patalappu,ettei tarvi pelätä,että polttaisi näppinsä.

Tämänpäiväiseen työhön käytiiin kuopuksen kanssa valikoimassa langat pe:na Susun lankakaupassa.Kuudentena kyh-työnä aloitin Pears the elephanth tai tuttavallisemmin kuopuksen norsu nro:4. Lankojen värit valittiin erittäin huolellisesti.Tästä pitää tulla mahdollisimman saman värinen kun norsusta mikä hänellä on ollut unileluna vauvasta lähtien.Sitten kun tämä valmistuu,niin laitan molemmista norsuista kuvan,niin voitte vertailla miten onnistuin.Mutta tästä se lähtee:

Ja vielä osallistukaa kivan kesäkassin tai tarjottimen arvontaan Pikkukiisken blogissa(arvontaan pääset kuvaa klikkaamalla):