Täällä ainakin on aurinko paistanut aamusti asti. Mamma kävi hakemassa kuopuksen aamulla mammalle ja pappalle kylään. Ovat menossa sienestämään ja jos kuopus saa pappan ylipuhuttua,niin menevät pyörillä uimaan. Mies ja minä mennään myös perässä heille kylään,tarkoitus olisi viettää kesän läksiäisiä. Grillataan,pelataan krokettia ja saunotaan ja nautitaan lämpimästä ilmasta. Tällä viikolla ollaankin tehty pihahommia ja touhuttu muutenkin ulkona niin on neulominen  jäänyt vähän vähemmälle. Mutta ollaan sitä jotain pientä saatu valmiiksi:

Malli:Polvekeraitasukat( Ohjeen löysin Marin blogista Heivatut kudelmat)

Puikot: 3

Lanka: Nallea ja jämälankalaatikosta valkoista lankaa

Kiva malli tehdä ja suht helppo. Yleensä tulee raitalangasta tehtyä ihan perussukkia,kun harvaan kuvioon sopii raitalanka,mutta tässä mallissa nuo raidat menee nätisti.

Salainen neuleystävältä tuli kortti jo alkuviikosta.Tälläinen suloinen kissakortti:

Ja kortin kysymykseen vastaan,että hyvin täällä voidaan. Vähän rupeaa olemaan väsymystä remontin keskellä asumiseen(kun tuota hiekkaa ja multaa kulkeutuu sisälle ämpärikaupalla,vaikka kuinka siivoaa). Mutta onneksi rupee olemaan pihalla suurimmat rempat tehty(salaojat,viemäri),että ehkä se tästä

Syksy on mun lempivuodenaikoja,osittain siksi,että voi pikkuhiljaa ruveta tekemään kaikkea kivoja joululahjavalmisteluita. Muutamia joululahjoa on jo valmiina ja ensi viikolla mennään siskon kanssa ensimmäisiä joululahjoja ostamaan. Me ollaan siskon kanssa molemmat sellaisia "jouluhöppäniä",tykätään kaikkesta jouluun liittyvästä ku hullut puurosta. Joten älkää ihmetelkö,jos täälläkin rupeaa jo nyt näkymään jouluisia juttuja. Ollaan myös siskon kanssa päätetty tänä vuonna,että hän tekee kuopukselle joulukalenterin ja minä hänen pojalleen( tättän murulle). Etsitään kaikkea pientä kivaa kirppareilta ja kaupoista. Rupesin sitten miettimään,että olisi kiva jos itselläkin olisi joulukalenteri ja  muistin lukeneeni jonkun blogista viime jouluna joulukalenterivaihdosta ja tämmöisen löysin:

Ja juuri viime tipassa kerkesin ilmottautumaan mukaan. Ja nyt tekemään torkkupeiton paloja,taidan pitää lappujen teko viikon. No sukkasatoon pitää tietysti aloittaa sukat,mutta muuten ensi viikolla tehtaillaan lappuja

Oikein auringoista ja lämmintä lauantaipäivää kaikille!