Aikaisemmas postauksen kuvassa olleesta mytystä tuli tämä. Niinkuin otsikostakin saattoi päätellä niin revontuli-huivi. Ensimmäinen kolmio huivi minkä oon tehnyt, muttei varmasti viimeinen.


Tässäpä kuvaa huivista, väri on oikeasti paljon tummempi. Lankana Janne lankaa, meni hiukan päälle 300g, tarkkaan en tiedä, ku vaaka on taas jossain varmassa tallessa, mistä sen löytää sit ku ei enää tarvi eks siinä yleensä käy niin? Sain myös ihan peruskämmekkäät valmiiksi, näissäkin on kuvassa väri jotain ihan muuta mitä luonnossa. Oikea väri on tumman punaherukan väri. Joskus tekis mieli heittää kameralla vesilintua.


Lankana kämmekkäisiin oli Emma lanka. Ihanan pehmeätä. Tekis mieli heti kutoo sukat samast langasta. Mut ilmottauduin mukaan sukkasatoon, ni jos yrittäis ootella syyskuuhun. Huivin jälkeen on ihan kiva tehdä muutama nopea työ, nyt puikoilla tulossa lapaset. Ja sit ihan muuta: Kuopuksen koulu on lähtenyt hyvin alkuun. Uusi opettaja on kiva ja  on ollut kiva nähdä kavereita. Itellä on vaan ollu vähän vaikeaa ku toinen ei pyörikkään ympärillä melkein koko aikaa. No täytyy nauttia täst ylimääräsestä vapaa- ajasta ennenkuin työt alkaa