Onneksi on kuvia noista lapuista,meinaan kasatusta peitosta oli vaikea ottaa kuvaa.Kokoa peitolla meinaa tuli 100cm leveä ja 186cm korkea. Näistä kuvista ei nuo kuviot erotu,mutta saa käsityksen millainen peitto on. Nyt on myös niin pimeää ja suhmuraista,mikä myös vaikeutti kuvaamista. Kun tulee seuraavat auringoiset kelit yritän ottaa parempia kuvia peitosta ulkona. Peitto ei myöskään ole silitetty tai mitään,hyvä kun sai kuvan ottaa.Peitto piti meinaan saada heti käyttöön.

Lankaakin kului huikeat 1097g. Peittoon piti ensin tulla reunoihin vielä liila reunus,mutta kun sain peiton tälläiseksi,kuopus ilmoitti et se on hyvä noin. Eihän sitten halunnutkaan enää liilaa tuohon. Viime viikolla sain valmiiksi myös sukat.Ensimmäiset kärjestä aloitetut sukat mitkä olen tehnyt. Kantapää meinasi tuottaa vaikeuksia,mutta kun vaan teki niinkuin ohjeessa sanottiin(vaikka ajattelin ohjetta lukiessa,että ei tästä mitään tule)niin hyvät tuli.

Malli: Mistletoes

Puikot:4

Lanka:Emma(79g)

Ja kun on tämmöinen sadailma,niin ruvetaan kuopuksen kanssa katsomaan elokuvaa ja jatkan samalla huivia minkä aloitin eilen.Välillä on ihanaa kun on tälläisiä huonompia kelejä,ei tarvitse potea huonoa omaatuntoa kun ei ole tekemässä pihahommia.Voi vaan olla ja neuloa.