Otsikon keksiminen jotenkin ökkis,niin laitoin vain päivämäärän .Ja niinkuin aiemmin juttelin,ei ennen joulua paljon huvittanut puikkoihin koskea.Mutta nyt kun joulu on ohi,eikä ole enää kiire saada mitään valmiiksi,niin neulominen on taas kivaa .Ja yllättävän paljon sitä on puikot suihkineetkin aaton jälkeen.Ensin tein itselle Pirtin kehräämön hahtuvasta lapaset(hahtuvaa meni 116g).Varren tein pitemmäksi mitä ohjeessa oli.On lämpimät ja juuri sopivat,alle mahtuu neulotut ohkaset lapaset lisälämmikkeeksi tarpeen vaatiessa.

Ohje löytyy Ullasta.

Kuopukselle tuli taas tehty kissapipo,hyväksi havaittu malli:

Lankana Sirdar indie,lankaa meni 85g.

Sitten on tullut tanhuttua yksien sukkien verran.

Ja varresta löytyy palmikkoa:

Malli:Novita kesä 2010 lehdestä.Lankana jotain akryyilankaa ja sitä meni 75g. Nämä ovat myös yksi osa sytyck-projektia.Puikoilla olisi parhaillaan yhdet palmikkolapaset,katsotaan kerkiävätkö tämän vuoden puolella valmiiksi. Ja tässä muutama neulomisaiheinen lahja,mitä sain.

Äidiltä ja iskältä vaaka ja lahjakortti Lankamaailmaan.Vaakaa olin toivonut kun on noita langanloppuja,niin jos nyt olisi helpompi arvioida kuinka paljon niitä menee esim. sukkiin?Lahjakortti oli ihana yllätys,ens viikolla pääsen käymään lankamaailmassa.

Tämän takin sain  joulukuussa äidiltä ja iskältä synttärilahjaksi:

Malli uusimmasta Novitasta,äiti lisäsi takkiin mulle tärkeät taskut.Aivan ihana!

Tämä lahja ei kyllä liity neulomiseen mitenkään,mutta sain mieheltä synttärilahjaksi.Ei tarvinnut edes erikseen ostaa kukkaa.Miehet ja miesten logiikka,mutta kynttiläihmisenä ja muutenkin tykkäsin/tykkään tästä: