No niin nyt olisi,yksi murheenkryyni valmistunut. Vävykokelas jo ennen viime joulua vihjaili,että hän voisi ottaa sukat lahjaksi.No silloin jäi jotenkin,tekemättä. Suurin syy oli,että jotenkin tuo siro 46:sen koko tuntu siltä,että näitä sukkia saa neuloa hamaan maailman tappiin asti. Yleensä kun tulee tehtyä lasten kokoja tai sitten tytöille ja itelle 38:sin sukkia. Nyt kun he oli meillä taas käymässä,niin vähän vihjailtiin,niin että sukat olisi kivat ja ens perjantaina olisi synttäritkin.Otin sitten itseäni niskasta kiinni ja kun vielä Varresta varpaisiin kirjasta löytyi kiva ohje,niin aloin näitä viime viikolla tikuttelemaan:

Malli:Miesten hupisukat,koko 46( Varresta varpaisiin-kirja)

Puikot:3

Lanka: Nallea(113g)

Eikä näitä nyt maailman tappiin asti tarvinnut neuloa,vaan valmistuivat yllättävän äkkiä. Ehkäpä vävykokelas löytää joululahjapaketistakin sukat itselleen.

Otin vielä kuvan kirjan kuvasta,missä tuo kuvio näkyy paremmin:

Meinasin seuraavaksi tehdä yhden kyjy-työn valmiiksi ja sitten rupean noita kissasukkia neulomaan. Eilen jo katselin ohjetta ja valkkailin värejä,mutta koska kyjy-työt on jäänyt vähemmälle huomiolle,päätin tehdä sieltä ensin yhdden valmiiksi