Osallistuin Ravelryn puolella haavevaihtoon.Pakettikortit tuli postin mukana jo ti:na,mutta pääsin hakemaan paketit vasta eilen illalla.Molemmat paketit oli tosi ihania ja täyttivät/toteuttivat haaveitani . Ensimmäisen paketin sain Saijalta.

Paketissa oli niinkuin kuvastakin näkyy teeteen puikkomittari(tämä tulee heti käyttöön,mulla on kaikki puikot suloisessa sekamelskassa ja sit on varsinkin sukkapuikkoja kiva arvuutell,että mitähän kokoa nää on ja oisko nämä samaa kokoa),sukka ohjekuvasto(ensi vilkaisulla silmiin osus Pirta ja Pihlaja-sukat,nämä olis kivan jouluisia...lahjaksi...),kerä  vihreää kirjopirkkaa ja kaksi vyyhtiä Bc garnin Lucca extra finoa ja kaunis syksyinen kortti.

Ja toinen paketti tuli Seinäjoelta.

Paketissa oli vyyhti vironvillaa ja toinen vyyhti on Ilun villa/pellavaa lankaa.

Lisäksi paketissa oli Morlynn shawl:n ohje(sormet syyhyis ruveta tekemään,mutta täytyy tehdä ensin noita joululahjoja pois alta),muistikirja,kahta eri suklaata(en ole kumpaakaan aikaisemmin maistanut,kuopus jo totesi,et et sä äiti varmaan yksin jaksa noita suklaita syödä,et hän voi auttaa...)Tikrunmamin tekemiä silmukkamerkkejä(aivan ihania,varsinkin nuo kissat) ja kirje parilta.

Ja vielä lähikuvaa silmukkamerkeistä:

Vielä iso kiitos molemmille paketin lähettäjille,molemmat paketit oli (nyt mä rupeen toistaa itseeni) aivan valtavan ihania!

Molemmissa paketeissa olevat lankat on just mun värisiä(punaisia ja vihreitä lankoja ei voi koskaan olla liikaa )vironvillaa(yks mun lempparilankoja)lukuunottamatta muut langat on mulle uusia tuttavuuksia.Ehkä näistä joskus raaskii jotain tehdä,mut ensin niitä täytyy silitellä ja ihastella.

Ja lisää ihasteltavaa ja siliteltävää tuli postissa jo viimeviikolla.Mutta en viitsinyt laittaa kuvaa aikaisemmin jos joku ei vielä ollut omaansa saanut,niin ei mennyt yllätys pilalle.Osallistuin Ilun järjestämään sukkaklubiin ja ensimmäisessä paketissa oli ihana kirje ja tämä merinovilla ihanuus.