Täällä on viime päivinä(pe-ke) saunottu,uitu,grillattu,herkuteltu ja juhlittu(vuokrattiin mökki,kuopuksen synttärit).Ollaan myös kävelty,kastuttu,hikoiltu,pyöritty,pelätty(mä),kääntyilty ja vääntyilty,kateltu eläimiä ja delfiinejä ja taas herkuteltu(käytiin särkänniemessä). Nyt olisi tän kesän reissut reissattu ja ruvetaan rauhoittumaan(kuopus) ja tehdään kotona kaikenlaista kivaa ja ei niin kivaa(kuten esim. siivous kuopuksen mielestä). Huomenna tarttis vielä mennä ostamaan vaatteita kouluun(miten kaikki housut voi olla taas lyhkäsiä?)ja kaikkea muuta tarvittavaa ja vähän jotakin ei niin välttämätöntä.

Ihan en saanut kaikkia kyh-töitä määräaikaan mennessä valmiiksi. Valmiiksi sain 22. Mutta se oli niin liki,mutta niin kaukana. Loput kolme kyh-työtä sain valmiiksi tiistaina. Ne oli ne mökkipäivät,mihin kaatui mun kyh, no sattuhan sitä .

Tässä nämä su:hin menneessä valmistuneet kyhit:

Kyh#22:

Malli:Puro kaulaliina(Novita syksy 2009)

Puikot: 6

Lanka: Puro(139g)

Toinen ajoissa valmistunut kyh#24:

Malli: Kukkaneulatyyny

Virkkuukoukku:3,5

Lanka: Puuvilla-langojen jämiä(25g,täytetty päättelyistä jääneillä langanpätkillä)

 

Ja sitten ne ti:hin 2.8 mennessä valmistuneet:

Kyh#23:

Malli: Kmittens by Mer Almagro

Puikot.3,5

Lanka: Menita silkdream(37g)

Kyh#21:

Malli: Palmikkopipo( Novita Talvi 2010)

Puikot:4,5

Lanka: Puro (71g)

Kyh#25:

Malli: Baby bornin villatakki(Moda)

Puikot: 3

Lanka: Nalle kukkaketo(45g)

Nyt olisi olisi kyhit valmiit ja voi hyvällä omallatunnolla keskittyä kyjiin,missä olisikin aloituksia tekemättä 14. Jotenkin ei ole saanut noita kyjyaloituksia tehtyä,kun olen halunnut saada kyhit valmiiksi.Ideoita olisi vaikka kuinka paljon. Nyt täytyy katella lankavarastoaan ja malleja mitä olin miettinyt ja ruveta urakoimaan noita aloituksia. Onhan tässä onneksi aikaa vielää ensi keskiviikkoon.

Lankoja tulikin heinäkuussa osteltua oikein urakalla,niinkuin olin ennakoinut yhteensä:4385g, sitten on onni suosinut arvonnoissa mistä lankaa on tullut lisää 200g. näistä kuvia viikonloppuna. Eli plussaa tuli 4585g. Lankaa tuli neulottua 1044g ja pois annoin lankaa yht. 417g. Joten miinusta tuli 1461g. No täytyykin loppuvuosi neuloa ahkerasti,että saadaan lankamäärää pienennettyä.

Ja loppuun vielä kyjy-aloitus nro:11. Junasukat,tähän teen vielä lapaset kaveriksi.

Ja nyt tekemään lisää kyjy-aloituksia