Eilinen päivä oli sanottaisiinko hiukan kiireinen. Meillä lähipiirissä kaksi nuorta valmistui ja oltiin heidän valmistujaisjuhlissa ja illalla mentiin vielä ystäväperheen luo grillaamaan ja saunomaan. Onneksi heti aamusta aloitin kyh#1 eli rohkelikko-kirjanmerkin ja tähän asti kerkesin sitä eilen tekemään :

Kirjanmerkki neulotaan tuplaneuleena,eli molemmat puolet neulotaan samaan aikaan.Tuolle neulomistyylille on varmaan joku oma/parempi nimikin?Toiselle puolelle tulee sama kuvio,mutta värit menevät päinvastoin.Olen tällä tyylillä tehnyt yhdet tuplalapaset,mutta niissä ei ollut kuviota,joten tämä on tämmöistä uuden opettelua.Ensimmäiseksi työksi tämä valikoitui siksi,että minä,siskoni ja kaksi vanhinta meidän tytöistä ollaan Harry Potter-faneja.Ollaan luettu nuo kirjat muutamaan kertaan läpi .Ajattelin,että jos tämä ei olisi oikein vaikea tehdä,neuloisin kaikille oman kirjanmerkin joululahjaksi.

Toisen kyh työn pääsin aloittamaan heti aamulla,jostain kumman syystä heräsin jo puoli seitsemältä ihan pirteänä.Toiseksi työksi valikoitui Gracious Tam-pipo,koska olen neulonut tammikuussa tämän kaveriksi kuuluvat kämmekkäät.Ja tässä vaiheessa ollaan:

Osallistuin viime viikolla arvontaan Elämä puikoissa-blogissa ja kerrankin minulla oli onnea.Tämmöinen ihanuus tuli eilen postin mukana.

Kiitos Anna.

Jos nyt ainakin jotkut puikot ja koukut pysyis tallessa ja järjestyksessä.Laitoin tuohon niitä mitä tulee eniten käytettyä...

Ja viimeisenä vaan ei vähäisempänä,ne sukat.Nämä on aloitettu jo ennen kyhiä.Perusukat ovat hyvää neulottavaa silloin kun istutaan iltaa kavereitten kanssa.Voi vain neuloa,ei tarvitse miettiä kuvioita ynnä muuta.

Malli:Perusukka

Puikot.3,5

Lanka:Seiskaveikan ja jannen loppuja(96g)

Hauskaa loppuviikkoa kaikille!Ja kiitos kaikille kommentoijille,kommenttejanne on aina ilo lukea!