Sain vihdoinkin aloitettua ja myös valmiiksi Suomalaisen mysteerisukan eli Ykskyntöset. Nimesin nämä kesäsukiksi,koska ovat niin auringoisen väriset .Tällä mallilla tulee varmasti tehtyä toisetkin sukat,täytyy vaan muistaa seuraavissa neuloa tuo kirjoneule osio isommilla puikoilla.Tuli meinaan aika jämptit tuosta kohtaa.En myöskään tehnyt ohjeessa oli kirjailuja varteen(kokeilin,mutten saanut tarpeeksi kauniita niistä) ja tein myös kärjen eri tavalla kuin ohjeessa.

Malli:Ykskyntöset(ravelry)

Puikot:3

Lanka:Maija(99g)

Jo viime viikolla valmistui yksi mysteerihuivi.Mutta meillä oli huutokauppa sunnuntaina,joten päättely ja pingotus jäi tälle viikolle.

Malli:Roxanne

Puikot:4

Lanka:Handun merinosukkalanka(100g)

Vielä olisi suunnitelmissa/toiveissa saada pari keskeneräistä huivia valmiiksi,ennen tuota Kyh:n alkua.Olen tehnyt alustavaa listaa mitä tuossa kyh:n aikana neulois ja millään ei malttaisi odottaa,että saisi niitä aloitella.

Ja tässä minun listaa mitä voisi tehdä:

1) Mario lapaset

2) Gracious-kämmekkäät

3) Harry Potter-kirjanmerkkejä

4) Kukka-patalappu

5) Sukka-kirjanmerkki

6) Huovutettu kori

7) Polku-myssy

8) Gracious-myssy

9) Arden kämmekkäät

10) Anjeli-huivi

11) 22 leaves shawlette

12) Alina shawl

13) Fawkes-sukat

14) Firestarter-sukat

15) Go Gryffindor-sukat

16) "Brainless-sukat"

17) Nine to five-sukat

18) Kukka-norsu

19) Norsu

20) Neulatyyny

21 Himppu mummon patalappu

22) Tee-patalappu

23) Kissa-kirjanmerkki

24) Molly-pipo

En vielä tiedä mitä näistä teen,mutta tein listaa,että mitkä olisivat kivoja tehdä nyt tai joskus.Saa nähdä tuleeko stressi kun on kesä-heinäkuussa monta työtä kesken yhtäaikaa.Hauskaa viikonloppua kaikille!