Tää voi olla joskus,niin turhauttavaa. Juuri kun sain pitkän postauksen kirjoitettua ja piti julkaista se,Mozilla kaatui ja teksti hävisi. No ei kun uusi yritys. Viime viikko olikin sitten aikamoista haipakkaa,joka päivälle tuli jotain ohjelmaa. Ti-ke olin päiväkodissa,kivaa oli.Sain yhden työpäivän ensi viikolle samaan paikkaan. Kiva mennä kun paikka,työkaverit ja lapset on tuttuja, ei tarvitse jännittää niin paljon. To:na käytiin äitin kanssa kaupungilla kiertelemässä ja tietenkin piti käydä Susulla ja eihän sieltä ihan tyhjin käsin pois päästy:

Teetee pallas oli tarjouksessa,mulle uusi tuttavuus,mutta kun oli tarjouksessa,niin pitihän sitä ostaa.Kaupanpäälliseksi tuli vielä kissasukkien ohje. Kissa-sukat pääsevät puikoille heti,kun saan muutamat joululahjasukat tehtyä ja saan päätettyä värit millä nuo teen. Pallaksesta olisi tarkoitus tehdä sukat itselle ja miehelle. To:na käytiin myös porukalla uimassa.

Pe:na käytiin kuopuksen ja siskon ja siskon pojan kanssa syömässä ja shoppailemassa:

Kirppikseltä löytyivät nämä:

Toivottavasti kuvasta saa selvää. Mulla löytyy tätä samaa sarjaa jälkiruokakulhoina,joten nämähän hyppäsivät koriin heti.Lasit 2kpl 0,50e.

Vanhat nalle puh-lasit rupeavatkin olemaan kuvien kohdalta tosi kuluneita,joten nämä olivat tosi kiva löytö.Näitä on 4kpl,tosin kuvaan ei yksi kerinnyt kun piti ottaa heti käyttöön. Lasit 4kpl 2e.

Ja Tiimarista löytyivät nämä suloiset salkut. Näihin saa kivasti kaikkea pientä nätisti talteen:

Postin mukana tuli viime viikolla myös,ylläty,yllätys lankaa.

Lankaluolan loppuunmyynnistä,muutama kerä Jannea:

Ja Tapion kaupasta Villeä ja 7 veljestä:

La:na tuli toinen sisko,miehensä kanssa kylään ja sunnuntai päivä meni laittaessa pihaa syyskuntoon. Onneksi tämä viikko näyttää rauhallisemmalta,jos vaikka saisi sukkia valmiiksi asti

Ja sitten niihin sukkiin. Idea näihin tuli,kun näin Silmukat solmussa-blogissa Miamista tehdyt sukat. Olin kyllä ensin ajatellut tehdä Kangaskasalta saamastani Miamista pipon itselle,mutta niin ne suunnitelmat muuttuu:

Malli: Perusukat/Unisukat

Puikot:3,5

Lanka: Miami(66g)

Nämä ovatkin ensimmäiset sukat tämän vuoden sukkasatoon ja tuonne Heinälatoon menevät.

Kiitokset kaikille kommentoijille! kommentteja on aina kiva lukea ja piristävät päivää.

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!