Ollaan täällä saatu jotain valmiiksikin,on vaan tuo kuvaaminen jäänyt. Ensimmäisenä on todellinen taisteluvoitto eli Lankakomeron Päivin 22 leaves shawlette, 5 vihjettä en joutunu purkamaan kertaakaan. Meni se kuvio vihdoin ja viimein mullekin jakeluun .Seuraavana on revontuli-huivi,tällä kertaa ilman reikäkierroksia.tuo läiskä mikä näkyy revontuli-huivissa on kameressa,eikä huivissa. Ja viimeisenä sny:tä saadusta langasta neulotut huovutetut tossut koko n.30.

Ja sitten tuohon sytyck-haasteeseen. Ensimmäiseksi täytyy sanoa,etten oo mikään hyvä piirtäjä, mutta kyllä tästä saa käsityksen mitä oon haaveilut tekeväni. Palmikoitten koot voi vielä muuttua. Rupean nyt neulomaan mallitilkkuja erilaisista palmikoista. Katotaan sitten mitkä päätyvät tuohon tunika/liivi/mekkoon vai toteanko mallitilkkujen jälkeen liian suuri töiseksi ja teenkin jotain muuta. Suunnitelmia voi muuttaa myös kirja viikinkineuleet, (kiitos vinkistä sinisen sohvan emännälle)tämä on varauksessa,toivottavasti saan pian.

Ja uimassakin on tässä välissä käyty. Kahdella kerralla tuli uitua yhteensä 1,5 km. Kokonaistilanne tällä hetkellä 2,9km. Tavoitteena siis uida 10 km ennen joulua. Hiljaa hyvää tulee