Eilen hain postista paketin,enkä tietenkään malttanut odottaa kotiin asti,vaan piti autossa vähän kurkata mitä siellä on . Ensimmäiseksi kun kuopuksen kanssa pakettia avattiin näkyviin tuli sateenkaari ja pilvi? Ongin sitten paketin sisältä kirjeen ja siinä luki.että kuopustakin on muistettu.No kuopus ihmetteli,että mitä pilviä hän saa.Hän tuosta kulmasta ajatteli,että se on hänelle.Sitten hän kysyi multa,että oleks mä muistanut blogiin laittaa,että hän on kymmenen vuotta(sanoin,että on siellä syntymäpäivävuosi).No ajettiin kotiin ja ruvettiin kotona paremmin tutkimaan,mitä paketissa on. Ja tuosta missä näkyi sateenkaarta,paljastui tälläisiksi sisustustarroiksi:

Kuopus huokaisi helpottuneena ja ihastuneena.Hän oli jo automatkan murehtinut,että jos se on jotain lapsellista.Hän kun ei halua kenellekkään pahaa mieltä tuottaa,niin häntä olisi itseään harmittanut jos joku on hänelle jotain lähettänyt ja hän ei siitä olisikaan tykännyt. Meitin hassu,tuo kuopus. Mutta nämä ovat kuulemma IHANIA, eivätkä yhtään lapsellisia.Hän tuossa jo eilen suunnitteli laittavansa näitä kirjahyllyyn ja parvisänkyyn kiinni(äiti vaan oli tylsä,eikä antanut avata ennenkuin sai kuvat otettua tänään). Kuopus pyysi kiittämään sny:ää ja sanomaan,että ovat IHANIA(ja nuo ihanat piti kirjoittaa isolla,että varmasti ymmärretään,että hän piti kissoista).

Ja sitten siihen loppu pakettiin:

Sieltä löytyi kolme kerää ihanan omenanvihreää rose mohairia(näistä teen huivin itselle),kirje sny:tä ja Feather and fan scarf-huivin ohje.Tämä ohje tuli juuri sopivasti,olen etsiskellyt suorakaiteen(kutsutaanko sitä noin?) muotoisen huivin ohjetta.Siskot ovat sen muotoisia huiveja toiveneet joulahjaksi ja kieltämättä tarvitsisin sellaista huivia itsekkin.

Eikä nämä ihanuudet tähän vielä loppuneet:

Ihania kissakuvallisia servettejä,nää on niin suloisia,saa nähdä raaskiiko näitä olllenkaan ottaa käyttöön.Elovenan uuniomena-toffee välipalakeksi(en ollut ennen tämän makuista maistanutkaan,oli hyvänmakuista kun tämän päivällä teen kanssa nautiskelin). Ja vielä jouluisia nappikoristeita,löytyy lumiukkoja,lumihiutaleita,joulukuusia,pipariukkoja,vihreitä ja punaisia lapasia,joulureki ja joulusukkia.Heti rupesin miettimään mihin näitä laittaisi,esim.kortteihin,lapasiin tai pipoon....

KIITOS SNY! Aivan ihana paketti!

Ja vastaus kysymykseesi niin tässä muutamia  15cm sukkapuikkoja koossa 2,75 ,3 ja 3,5 ,kerroslaskuri ja eihän noita silmukkamerkkejä voi koskaan olla liikaa.Toivottavasti näistä on apua Ajattelin,että parempi vastata heti,muuten mä unohdan.Se on tää sama pää kesät talvet.